نحوه انتقال پول به خارج از کشور

نحوه انتقال پول به خارج از کشور

شاید زمانی که صحبت از انتقال ارز می شود اولین راهی که به ذهن بیشتر ما می رسد، استفاده از سیستم بانکی سنتی است. که البته بهتر است آخرین روش باشد!

چرا که استفاده از این روش با توجه به روش های جدیدی که برای انتقال پول ایجاد شده است نه تنها هزینه زیادی دارد بلکه مدت زمان زیادی نیز نیاز است تا مقدار ارز مورد نظرتان انتقال داده شود.

از طرف دیگر با توجه به تحریم هایی که اکنون علیه ایران وجود دارد، ارتباط بسیاری از بانک های ایرانی با بسیاری از بانک های خارجی قطع شده است و در نتیجه امکان استفاده از این روش نیز دیگر وجود ندارد! پس کدام روش برای انتقال پول به کشورهای دیگر بهتر است!؟ در این مقاله همراه ما باشید تا شما را با بهترین و البته ارزان ترین روش انتقال ارز به خارج کشور آشنا کنیم.

همراهان گرامی، قبل از اینکه به معرفی ارزان ترین روش انتقال ارز به خارج کشور بپردازیم، لازم به ذکر است که شما برای استفاده از هر یک از سرویس هایی که در ادامه معرفی می کنیم می توانید از خدمات ارزی بازرگانی پرشین استفاده کنید.

چرا که بسیاری از این کمپانی ها ایران را تحریم کرده و در نتیجه امکان شارژ و نقد کردن موجودی حساب را مشکل کرده اند. برای ثبت سفارش هر یک از روش های ارسال حواله ارزی ، باید وارد پنل کاربریتان در سایت شده و درخواستتان را ثبت نمایید.

نحوه انتقال پول به خارج از کشور

سرعت انتقال ارز. معرفی ارزان ترین روش انتقال ارز به خارج کشور

پی پال ( PayPal )

اگر تا کنون نیاز به خرید از یک سایت خارجی پیدا کرده باشید، حتما اسم پرداخت آنلاین به گوشتان خورده است! پی پال یکی از انواع کیف پول های الکترونیکی است که خود از سه نوع حساب پرسونال، بیزینس و پریمیر تشکیل شده است.

در صورتی که نیاز شما تنها خرید از سایت های خارجی و انتقال ارز به خارج کشور است، می توانید از حساب پرسونال پی پال استفاده کنید. خوشبختانه پی پال قادر به پشتیبانی از ارزهای رایج جهان بوده و شرایط تبدیل ارز را به صورت خودکار نیز برای کاربرانش فراهم کرده است.

با استفاده از این روش شما می توانید حداقل مبلغ ۱۰ و حداکثر ۱۰ هزار دلار را در سریع ترین زمان ممکن انتقال دهید. مدت زمان انجام این تراکنش معمولا بین ۵ الی ۷ روز کاری متغیر است. برای ارسال ارز از این طریق تنها به آدرس ایمیل گیرنده و یا شماره تلفن وی نیاز دارید.

ویزا کارت ( Visa Card ) یا مستر کارت ( MasterCard )

اگر صاحب یکی از انواع کارت های فیزیکی کارت ها هستید، می توانید علاوه بر خرید آنلاین از سایت های خارجی، مانند خرید از آمازون و یا پرداخت هزینه آزمون های آیلتس ، تافل و … از این کارت ها برای انتقال پول به خارج از کشور نیز استفاده کنید.

وب مانی ( WebMoney )

مانی شباهت زیادی به پی پال دارد با این تفاوت که ایران را تحریم نکرده و امکان افتتاح حساب از ایران را برای کاربران ایرانی فراهم نموده است. شما از این کیف پول الکترونیکی می توانید هم برای انتقال پول به خارج کشور و هم پرداخت ارزی استفاده کنید.

اسکریل ( Skrill )

اسکریل یکی دیگر از کیف پول های الکترونیکی است که مشابه با پی پال با هیچ یک از بانک های ایرانی در ارتباط نیست. یکی از مواردی که باعث شده است  به عنوان ارزان ترین روش انتقال ارز به خارج کشور در نظر گرفته شود، کارمزد کمی است که برای انتقال مبالغ بالا از کاربران دریافت می کند. در حال حاضر کارمزد انتقال ارز چیزی حدود ۱.۹ درصد از مبلغ کل است.

وستر یونیون

وسترن یونیون ( Western Union )

کی دیگر از روش هایی است که برای انتقال مبالغ زیاد مورد استفاده قرار می گیرد چرا که سرعت انجام این تراکنش مالی به طرز باورنکردنی با استفاده از این سیستم پرداخت ارزی زیاد است! به خاطر داشته باشید که وسترن هیچ نمانیدگی در ایران نداشته و امکان افتتاح حساب آن نیز وجود ندارد! بنابراین در صورتی که قصد استفاده از این روش برای انتقال ارز دارید باید حتما از شرکت های واسط مانند بازرگانی پرشین استفاده کنید.

مانی گرام  ( MoneyGram )

حواله مانی یکی دیگر از مواردی است که به عنوان ارزان ترین روش انتقال ارز به خارج کشور در نظر گرفته می شود چرا که نه تنها امکان ارسال مبالغ زیاد را برای افراد در سراسر جهان فراهم کرده بلکه به نسبت رقیبش، وسترن یونیون کارمزد کمتری دریافت می کند.

حواله سوئیفت ( Swift )

اگر علاوه بر اینکه به دنبال ارزان ترین روش انتقال ارز به خارج کشور هستید، امنیت وجه انتقالی نیز برایتان اهمیت دارد، بدون شک سوئیفت بهترین انتخاب خواهد بود. ارسال حواله سوئیفت یکی از امن ترین روش های انتقال پول به شخص حقیقی یا حقوقی است که در مدت زمان ۳ الی ۵ روز کاری انجام می شود.

توجه : همراهان گرامی به خاطر داشته باشید که ارزان ترین روش انتقال ارز به خارج کشور به عوامل مختلفی مانند میزان مبلغی که مد نظر دارید بستگی دارد. چرا که هر یک از روش های گفته شده برای یک مقدار معین مقدار کارمزد متفاوتی دریافت می کنند. پس اگر می خواهید ارزان ترین روش را انتخاب کنید، ابتدا در مورد کارمزد آنها برای مقدار وجه مورد نظرتان به خوبی تحقیق کنید.

مهمترین نکاتی که هنگام انتخاب ارزان ترین روش انتقال ارز به خارج کشور باید مد نظر داشته باشید

میزان ارزی که می توانید انتقال دهید.

هزینه تبدیل ارز (در صورتی که ارز مبدا و مقصد یکی نباشد.)

کارمزد دریافت وجه.

امنیت سیستم انتقال ارز.

نحوه انتقال پول به خارج از کشور

این مطلب را منتشر کنید

آیا این مطلب را پسندیدید

0

مطالب مرتبط

خرید آنلاین از برندهای معروف ترکیه

خرید آنلاین از برندهای معروف ترکیه آنکارا، پایتخت ترکیه، دومین شهر بزرگ این کشور است. در آنکارا می‌توانید مدرن‌ترین و سنتی‌ترین محصولات را در کنار هم از  فروشگاه‌های مختلف و بازارچه‌های سنتی خریداری کنید. راهنمای خرید در آنکارا، شما را با بهترین مراکز تجاری و بازارچه‌های شهر آشنا می‌کند. در صورتی که امکان خرید حضوری از این مراکز خرید ندارید به راحتی ...

بلیط لحظه آخری دنیزلی

بلیط لحظه آخری دنیزلی سفر به دنیزلی دنیزلی، قطب تجاری و صنعتی جنوب شرقی ترکیه است. این شهر به عنوان یک مرکز تجاری پر جنب و جوش در قرن 14 رشد کرد. صنعت نساجی این شهر بسیار مشهور و شناخته شده است. جهانگرد عرب، ابن بطوطه دنیزلی را شهری مناسب برای مقاصد تجاری با هفت مسجد، حمام، و بازار می شناسد. بسیاری از اقوام ...

خرید مستقیم از ترکیه چگونه است؟

خرید مستقیم از ترکیه چگونه است؟ خرید مستقیم از ترکیه برای افرادی که به برندهای معتبر این کشور علاقمند هستند و برای صاحبان فروشگاهها بسیار جذاب است و سالانه سیل زیادی از این افراد برای خرید وارد ترکیه می شوند. در گذشته برای خرید از ترکیه حتما باید به این کشور سفر می کردید ولی در حال حاضر راههای دیگری که به صرفه تر هم ...

اخذ اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری سرمایه گذاری یکی از روش های مهاجرت به ترکیه است. ترکیه رشد اقتصادی امیدوار کننده ای دارد و انتظار می رود یکی از سریع ترین اقتصادهای در حال رشد باشد. علاوه بر این ترکیه سرمایه گذاری مستقیم خارجی را تشویق می کند. زیربنای خوب و نیروی کار رقابتی، دو دلیل اصلی دیگر است که سرمایه گذاران به ...

بلاگ پرشین

پرشین را در دنبال کنید